Villiyrttikeittokirja

Sami Tallberg

Ei tuotekuvaa

Valitse kunto

Ehdotettu tuote

Mailer Norman

Alastomat ja kuolleet

5,00 €

Käytetty (2)

Sidottu (kovak.)

1984 / 4.

Näytetään 1 vaihtoehto

Tyhjennä suodattimet katsoaksesi muita vaihtoehtoja

Tyhjennä suodattimet
  • Tuotekuva Villiyrttikeittokirja

    Alastomat ja kuolleet

    Sidottu (kovak.)

    1984 / 4.

    Arkadia International Bookshop

    4.9/5
    Tuotekuva Villiyrttikeittokirja
    1 kpl

    (2)

    5,00 €
  • Painos

    4.

    Painovuosi

    1984

    Sidosasu

    Sidottu (kovak.)

    Sivumäärä

    848

    Kustantaja

    Gummerus

    Tuoteryhmä

    Kaunokirjallisuus (ulkomainen)

    Tuotteen mitat

    -

    Lisätiedot

    Suom. Jorma Partanen
    Tuotetietoja muokattu viimeksi 8/30/2018.
    Tuote-id: 0021e11edf7e793858dc2178
    Tuotetietoja muokattu viimeksi 8/30/2018.

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Readme.fi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9522202347

9789522202345

Tuoteryhmät

Ruoka ja kotitalous

Kieli

suomi

Muut tekijät

Jouko Lehmuskallio

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kirjassa esitellään yli 30 villiyrttiä resepteineen. Villiyrttejä kasvaa niin meren rannoilla, kuusimetsissä, niityillä kuin pihapiireissä. Kirja sisältää palkitun luontoportti.com:in Jouko Lehmuskallion ottamat mainiot tunnistuskuvat, tiivistetyn kasvikohtaisen informaation sekä keittiömestarin sesonginmukaiset, yksinkertaiset ja herkulliset reseptit kullekin villiyrtille. Suomessa ei ole aiemmin julkaistu kirjaa, joka keskittyy villiyrttien käyttöön puhtaasti ruoanlaiton kannalta. Sami Tallbergin valmistamat annokset villiyrteistä ovat olleet suosittuja hänen ravintoloissaan ja näyttelevät oleellista roolia myös hänen kotikeittiössään. Villiyrttejä tarjoillaan nykyään myös maailman tunnetuimmissa ravintoloissa ja niiden kotikäyttö on lisääntynyt lukuisissa maissa. Sami Tallberg on työskennellyt jo toistakymmentä vuotta alan merkittävissä ravintoloissa ympäri maailman keräten kokemuksia villiyrttien käytöstä ruuissa. Nykyään hän työskentelee keittiöpäällikkönä Ravintola Careliassa sekä pitää omaa yritystä, joka myy villiyrttejä suoraan maan johtaville ravintoloille, kuten Chez Dominique, Demo, Savoy ja Luomo.

Kirja-arvostelut teoksesta Villiyrttikeittokirja

Tälle teokselle ei ole vielä kirjoitettu yhtään arvostelua. Haluatko kirjoittaa ensimmäisen arvostelun?

Kirjoita oma kirja-arvostelusi