
Valittu tuote
Lemmikkieläimiä : mielenkiintoisia tiedonjyväsiä, tehtäviä ja kysymyks...
5,50 €
Käytetty - erinomainen (K4-)
Vihko
2018 / 1. painos
Saatavilla 1 vaihtoehto
Lemmikkieläimiä : mielenkiintoisia tiedonjyväsiä, tehtäviä ja kysymyksiä eläimistä - Tehtäväkirja 6-8
Vihko
2018 / 1. painos
Finlandia Kirja
4.8/51 kplErinomainen (K4-)
5,50 €
Painos
1. painos
Painovuosi
2018
Sidosasu
Vihko
Sivumäärä
24 numeroimatonta 2 numeroimatonta tarra-arkkia
Kustantaja
Tactic Publishing
Tuoteryhmä
Lastenkirjat, sadut
Tuotteen mitat
korkeus: 295 mm, leveys: 209 mm, paksuus: 2 mm, paino: 144 g
Lisätiedot
Toimitusluokka
Hintaan lisätään lähetyskulu luokan C mukaan (ks. lähetyskulu Toimitusehdot-välilehdeltä)



Tiedot
Kustantaja/julkaisija
Sotateos
Sidosasu
Sidottu, kuvakannet
ISBN
951851111X
9789518511116
Tuoteryhmät
Ruoka ja kotitalous
Kieli
suomi
Muut tekijät
Alkuperäinen nimi
-
Esittely
Millainen on täydellinen japanilainen ateria? Mistä sushi on peräisin? Miltä maistuu tappava pallokala? Entä miten käyttäytyä sake-seurueessa? Umami : japanilainen ruokakulttuuri -kirja on ensimmäinen laatuaan, maailman mittakaavassakin ainutlaatuinen kirja, koska se yhdistää käytännön kokemuksen ja japanilaisen ruoanlaiton historian ja filosofian. Japanilaiset määrittävät maailmaa ruoan kautta, ruoanlaitto on Japanissa monen lempiharrastus, ja ruoka on siellä paljon enemmän kuin vain vatsantäytettä. Kaikki aistit huomioidaan ruokaa valmistettaessa ja harmonia on hyvin tärkeää. Kirja kertoo hauskoja tarinoita japanilaisesta ruoasta ja perehdyttää lukijan maan ruokakulttuuriin. Laajasta, valokuvin täydennetystä teoksesta löytyy muun muassa tietoa riisin historiasta, teeseremonioista ja pöytätavoista. Tarjolla on meheviä herkkuja ja maukkaita kertomuksia erilaisista ravintoloista ja Tokion kalatoreilta, sekä reseptejä vasta-alkajille ja hieman kokeneemmille japanilaisen ruoan harrastajille. Mukana ovat tutut suosikit sushista tempuraan mutta kirjasta löytyy myös erikoisempia ruokalajeja, kuten esimerkiksi tunturivalasta japanilaisittain. Kirjan tekijät ovat asuneet puolet elämästään Japanissa ja ovat japanilaistuneet sen verran, että ruoka on heille sydämen asia, mutta ei liian vakava sellainen. Kiotossa syntynyt ja Japanissa yli puolet elämästään viettänyt FM Miika Pölkki (s. 1975) on Helsingin yliopiston Aasian ja Afrikan kielten ja kulttuurien laitoksen tutkija, joka valmistelee väitöskirjaa Japanin klassisesta kirjallisuudesta. Hän on toiminut tutkijana Tokion yliopistossa (2003-2005) ja suomentanut japanilaista kirjallisuutta. Heikki Valkama (s. 1975) on asunut Japanissa noin puolet elämästään. Hän harrastaa japanilaista ruokaa - etupäässä sen syömistä. Ammatiltaan Valkama on toimittaja, koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri. Töikseen Valkama kiertää maailmaa matkailulehti Mondon päätoimittajana. Nelivärikuvitus.
Tuote-ehdotukset
Ehdotukset perustuvat esitetyn tuotteen tekijään, tuoteryhmään tai aiheisiin.
Kirja-arvostelut teoksesta Umami
Tälle teokselle ei ole vielä kirjoitettu yhtään arvostelua. Haluatko kirjoittaa ensimmäisen arvostelun?
Kirjoita oma kirja-arvostelusi