Umami

japanilainen ruokakulttuuri

Miika Pölkki

undefined tuotekuva
Suurenna kuva

Valittu tuote

Lemmikkieläimiä : mielenkiintoisia tiedonjyväsiä, tehtäviä ja kysymyks...

5,50 €

Käytetty - erinomainen (K4-)

Vihko

2018 / 1. painos

Saatavilla 1 vaihtoehto

  • Tuotekuva Umami : japanilainen ruokakulttuuri

    Lemmikkieläimiä : mielenkiintoisia tiedonjyväsiä, tehtäviä ja kysymyksiä eläimistä - Tehtäväkirja 6-8

    Vihko

    2018 / 1. painos

    Finlandia Kirja

    4.8/5
    Tuotekuva Umami : japanilainen ruokakulttuuri
    1 kpl

    Erinomainen (K4-)

    5,50 €
  • Painos

    1. painos

    Painovuosi

    2018

    Sidosasu

    Vihko

    Sivumäärä

    24 numeroimatonta 2 numeroimatonta tarra-arkkia

    Kustantaja

    Tactic Publishing

    Tuoteryhmä

    Lastenkirjat, sadut

    Tuotteen mitat

    korkeus: 295 mm, leveys: 209 mm, paksuus: 2 mm, paino: 144 g

    Lisätiedot

    Muuta: pienoista kulumaa reunoilla ja kulmissa, edessä hintalapun jäämää

    Toimitusluokka

    Hintaan lisätään lähetyskulu luokan C mukaan (ks. lähetyskulu Toimitusehdot-välilehdeltä)

    Tuote lisätty myyntiin 9/26/2024. Tuotetietoja muokattu viimeksi 9/26/2024.
    Tuote-id: 66f5a47cebe266c29e649f32
    Lemmikkieläimiä : mielenkiintoisia tiedonjyväsiä, tehtäviä ja kysymyksiä eläimistä - Tehtäväkirja 6-8 tuotekuva
    Suurenna kuva
    Tuotekuva
    Tuotekuva
    Tuote lisätty myyntiin 9/26/2024. Tuotetietoja muokattu viimeksi 9/26/2024.

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Sotateos

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

951851111X

9789518511116

Tuoteryhmät

Ruoka ja kotitalous

Kieli

suomi

Muut tekijät

Heikki Valkama

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Millainen on täydellinen japanilainen ateria? Mistä sushi on peräisin? Miltä maistuu tappava pallokala? Entä miten käyttäytyä sake-seurueessa? Umami : japanilainen ruokakulttuuri -kirja on ensimmäinen laatuaan, maailman mittakaavassakin ainutlaatuinen kirja, koska se yhdistää käytännön kokemuksen ja japanilaisen ruoanlaiton historian ja filosofian. Japanilaiset määrittävät maailmaa ruoan kautta, ruoanlaitto on Japanissa monen lempiharrastus, ja ruoka on siellä paljon enemmän kuin vain vatsantäytettä. Kaikki aistit huomioidaan ruokaa valmistettaessa ja harmonia on hyvin tärkeää. Kirja kertoo hauskoja tarinoita japanilaisesta ruoasta ja perehdyttää lukijan maan ruokakulttuuriin. Laajasta, valokuvin täydennetystä teoksesta löytyy muun muassa tietoa riisin historiasta, teeseremonioista ja pöytätavoista. Tarjolla on meheviä herkkuja ja maukkaita kertomuksia erilaisista ravintoloista ja Tokion kalatoreilta, sekä reseptejä vasta-alkajille ja hieman kokeneemmille japanilaisen ruoan harrastajille. Mukana ovat tutut suosikit sushista tempuraan mutta kirjasta löytyy myös erikoisempia ruokalajeja, kuten esimerkiksi tunturivalasta japanilaisittain. Kirjan tekijät ovat asuneet puolet elämästään Japanissa ja ovat japanilaistuneet sen verran, että ruoka on heille sydämen asia, mutta ei liian vakava sellainen. Kiotossa syntynyt ja Japanissa yli puolet elämästään viettänyt FM Miika Pölkki (s. 1975) on Helsingin yliopiston Aasian ja Afrikan kielten ja kulttuurien laitoksen tutkija, joka valmistelee väitöskirjaa Japanin klassisesta kirjallisuudesta. Hän on toiminut tutkijana Tokion yliopistossa (2003-2005) ja suomentanut japanilaista kirjallisuutta. Heikki Valkama (s. 1975) on asunut Japanissa noin puolet elämästään. Hän harrastaa japanilaista ruokaa - etupäässä sen syömistä. Ammatiltaan Valkama on toimittaja, koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri. Töikseen Valkama kiertää maailmaa matkailulehti Mondon päätoimittajana. Nelivärikuvitus.

Kirja-arvostelut teoksesta Umami

Tälle teokselle ei ole vielä kirjoitettu yhtään arvostelua. Haluatko kirjoittaa ensimmäisen arvostelun?

Kirjoita oma kirja-arvostelusi