The invention of the restaurant
Paris and modern gastronomic culture
Rebecca L. Spang
Kirjasarja: Harvard historical studies

Ehdotettu tuote
Spang Rebecca L.
The invention of the restaurant : Paris and modern gastronomic culture
7,50 €
Käytetty - hyvä (K3+)
Nidottu (pehmeäkantinen)
2000 / 1. painos
Finlandia Kirja
Haetaan tuotteita...
Tiedot
Kustantaja/julkaisija
Harvard University Press
Sidosasu
Sidottu
ISBN
0674006852
9780674006850
Tuoteryhmät
Ei tiedossa
Kieli
englanti
Alkuperäinen nimi
-
Kirjasarja
Harvard historical studies
Aiheet
1800-luku
1700-luku
Restaurants.
France.
Paris.
History.
18th century.
19th century.
Food habits.
tavat
kulttuurihistoria
ravitsemisliikkeet
ravintolat
historia
ruokakulttuuri
gastronomia
tavat (tapakulttuuri)
ruokatottumukset
tapakulttuuri
Ranska
culture
restaurants
history
Paris (France)
Social life and customs.
Pariisi
food habits
food culture
manners and customs
France
Paris
1700-luvulla
Social life and customs