Ravitsemustaito
Eeva Voutilainen

Tuote ei saatavilla
Ravitsemustaito
Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!
Tuotteita ei saatavilla
Teosta "Ravitsemustaito" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.
Samankaltaiset tuotteet
Tuotteita ei löytynyt. Voit selailla kirjailijan teoksia klikkaamalla kirjailijan nimeä tai etsi muita kirjoja hakukoneemme avulla.
Tiedot
Kustantaja/julkaisija
Sanoma Pro
Sidosasu
Nidottu, kansikuva
ISBN
9526314719
9789526314716
Tuoteryhmät
Lääketiede, terveys ja kauneus
Kieli
suomi
Alkuperäinen nimi
-
Esittely
Teos on suunnattu ravitsemustieteen perusopintoihin ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Kirja on käyttökelpoinen ja luotettava perusteos jokaiselle, joka on kiinnostunut ravitsemuksestaan. Kirja on tarkoitettu ravitsemustieteiden ja terveydenhuoltoalan opiskelijoille. Lisäksi se sopii farmasian, lääketieteen, kotitaloustieteen ja elintarviketieteiden opiskelijoille. Kirjan sisällön painopisteinä ovat suomalainen kansanravitsemus ja -terveys sekä ravitsemus sairauksien ennaltaehkäisyssä eri ikäkausina. Teoksessa vastataan ajankohtaisiin keskustelun aiheisiin kuten lisäaineisiin, karppaukseen ja rasvojen terveysvaikutuksiin tieteen näkökulmasta. Kirja sisältää ravitsemussuositukset, ruokavalion koostamista, elimistön toimintaa ja ravintoaineita.
Aiheet
Diet.
Eating.
Food.
Food Habits.
Health Behavior.
Nutritional and Metabolic Diseases.
Nutritional Physiological Phenomena.
Recommended Dietary Allowances.
terveysvaikutukset
terveyskäyttäytyminen
terveys
syöminen
solut
soluelimet
ruoka
ravitsemustiede
ravitsemussuositukset
ravintoaineet
ravinto
lihavuus
elintavat
elintasosairaudet
elimistö
Tuote-ehdotukset
Ehdotukset perustuvat esitetyn tuotteen tekijään, tuoteryhmään tai aiheisiin.