Novel Technologies in Food Science
Their Impact on Products, Consumer Trends and the Environment
Anna McElhatton
Kirjasarja: Integrating Food Science and Engineering Knowledge into the Food Chain, osa 7

Tuote ei saatavilla
Novel Technologies in Food Science : Their Impact...
Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!
Tuotteita ei saatavilla
Teosta "Novel Technologies in Food Science" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.
Samankaltaiset tuotteet
Tuotteita ei löytynyt. Voit selailla kirjailijan teoksia klikkaamalla kirjailijan nimeä tai etsi muita kirjoja hakukoneemme avulla.
Tiedot
Kustantaja/julkaisija
Springer New York
Sidosasu
ISBN
1441978801
9781441978806
Tuoteryhmät
Ei tiedossa
Kieli
englanti
Alkuperäinen nimi
-
Kirjasarja
Integrating Food Science and Engineering Knowledge into the Food Chain, osa 7
Aiheet
Chemistry.
Renewable energy resources.
Production management.
Food.
Biotechnology.
Renewable energy sources.
Alternate energy sources.
Green energy industries.
Waste management.
Food Science.
Renewable and Green Energy.
Operations Management.
Waste Management/Waste Technology.
Food science.
Chemistry/Food Science, general.
Waste disposal.
Production/Logistics/Supply Chain Management.
Tuote-ehdotukset
Ehdotukset perustuvat esitetyn tuotteen tekijään, tuoteryhmään tai aiheisiin.
Kirja-arvostelut teoksesta Novel Technologies in Food Science
Tälle teokselle ei ole vielä kirjoitettu yhtään arvostelua. Haluatko kirjoittaa ensimmäisen arvostelun?
Kirjoita oma kirja-arvostelusi