Gastronomian sanakirja

Kaarina Turtia

Gastronomian sanakirja tuotekuva
Suurenna kuva

Ehdotettu tuote

Turtia Kaarina

Gastronomian sanakirja

50,00 €

Toimitus Suomeen 6,90 €

Yhteensä 56,90 €

Käytetty - hyvä (K3)

Sidottu, kuvakannet

2009 / 1

Saatavilla 1 vaihtoehto

  • Tuotekuva Gastronomian sanakirja

    Gastronomian sanakirja

    Sidottu, kuvakannet

    2009 / 1

    Antikvariaatti Taide ja kirja

    5/5
    Tuotekuva Gastronomian sanakirja
    2 kpl

    Hyvä (K3)

    50,00 €
  • Painos

    1

    Painovuosi

    2009

    Sidosasu

    Sidottu, kuvakannet

    Sivumäärä

    655

    Kustantaja

    Otava

    Tuoteryhmä

    Ruoka ja kotitalous

    Tuotteen mitat

    -

    Lisätiedot

    Tiedätkö, mistä on valmistettu kaakkoisaasialainen kalakastike? Mitä eroa on sitronellaheinällä ja sitruunaheinällä? Entä balsamietikalla ja balsamiviinietikalla? Millainen perinneruoka on kropsu? Mitä jalohome saa aikaan viinissä? Mitä kaikkea soijasta voidaan valmistaa? Miten Bellini-cocktail sai nimensä? Millainen juusto on Livarot? Mitä tarkoittavat sabayon, freesaus, diabolo, caquelon, café noir tai kir? Teoksen runsaat 7000 hakusanaa kattavat niin ruoanvalmistusaineet, ruoat ja juomat kuin keskeiset ravinto-opilliset termitkin. Mukana on runsaasti vieraskielistä sanastoa ääntämisohjeineen mm. ranskan kielestä, mutta myös eksoottisempaa sanastoa matkailevan gastronomian ystävän iloksi.
    Tuote lisätty myyntiin 1/29/2025. Tuotetietoja muokattu viimeksi 1/30/2025.
    Tuote-id: 679a24be1b1ad3112157bab4
    Gastronomian sanakirja tuotekuva
    Suurenna kuva
    Tuote lisätty myyntiin 1/29/2025. Tuotetietoja muokattu viimeksi 1/30/2025.

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9511185462

9789511185468

Tuoteryhmät

Ruoka ja kotitalous

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kaivattu perusteos ruokafriikeille, kotikokeille ja alan ammattilaisille sisältää yli 7000 hakusanaa selityksineen. Tiedätkö, mistä on valmistettu kaakkoisaasialainen kalakastike? Mitä eroa on sitronellaheinällä ja sitruunaheinällä? Entä balsamietikalla ja balsamiviinietikalla? Millainen perinneruoka on kropsu? Mitä jalohome saa aikaan viinissä? Mitä kaikkea soijasta voidaan valmistaa? Miten Bellini-cocktail sai nimensä? Millainen juusto on Livarot? Mitä tarkoittavat sabayon, freesaus, diabolo, caquelon, caf$/e noir tai kir? Teoksen runsaat 7000 hakusanaa kattavat niin ruoanvalmistusaineet, ruoat ja juomat kuin keskeiset ravinto-opilliset termitkin. Mukana on runsaasti vieraskielistä sanastoa ääntämisohjeineen mm. ranskan kielestä, mutta myös eksoottisempaa sanastoa matkailevan gastronomian ystävän iloksi.

Kirja-arvostelut teoksesta Gastronomian sanakirja

Tälle teokselle ei ole vielä kirjoitettu yhtään arvostelua. Haluatko kirjoittaa ensimmäisen arvostelun?

Kirjoita oma kirja-arvostelusi