Gastronomian sanakirja
Kaarina Turtia

Ehdotettu tuote
Turtia Kaarina
Gastronomian sanakirja
50,00 €
Toimitus Suomeen 6,90 €
Yhteensä 56,90 €
Käytetty - hyvä (K3)
Sidottu, kuvakannet
2009 / 1
Saatavilla 1 vaihtoehto
Gastronomian sanakirja
Sidottu, kuvakannet
2009 / 1
Antikvariaatti Taide ja kirja
5/52 kplHyvä (K3)
50,00 €Toimitus Suomeen 6,90 €Ilmainen toimitus yli 150,00 € tilauksiin
Painos
1
Painovuosi
2009
Sidosasu
Sidottu, kuvakannet
Sivumäärä
655
Kustantaja
Otava
Tuoteryhmä
Ruoka ja kotitalous
Tuotteen mitat
-
Lisätiedot

Tiedot
Kustantaja/julkaisija
Otava
Sidosasu
Sidottu, kuvakannet
ISBN
9511185462
9789511185468
Tuoteryhmät
Ruoka ja kotitalous
Kieli
suomi
Alkuperäinen nimi
-
Esittely
Kaivattu perusteos ruokafriikeille, kotikokeille ja alan ammattilaisille sisältää yli 7000 hakusanaa selityksineen. Tiedätkö, mistä on valmistettu kaakkoisaasialainen kalakastike? Mitä eroa on sitronellaheinällä ja sitruunaheinällä? Entä balsamietikalla ja balsamiviinietikalla? Millainen perinneruoka on kropsu? Mitä jalohome saa aikaan viinissä? Mitä kaikkea soijasta voidaan valmistaa? Miten Bellini-cocktail sai nimensä? Millainen juusto on Livarot? Mitä tarkoittavat sabayon, freesaus, diabolo, caquelon, caf$/e noir tai kir? Teoksen runsaat 7000 hakusanaa kattavat niin ruoanvalmistusaineet, ruoat ja juomat kuin keskeiset ravinto-opilliset termitkin. Mukana on runsaasti vieraskielistä sanastoa ääntämisohjeineen mm. ranskan kielestä, mutta myös eksoottisempaa sanastoa matkailevan gastronomian ystävän iloksi.
Tuote-ehdotukset
Ehdotukset perustuvat esitetyn tuotteen tekijään, tuoteryhmään tai aiheisiin.
Kirja-arvostelut teoksesta Gastronomian sanakirja
Tälle teokselle ei ole vielä kirjoitettu yhtään arvostelua. Haluatko kirjoittaa ensimmäisen arvostelun?
Kirjoita oma kirja-arvostelusi