
Tuote ei saatavilla
Food and culture : a reader
Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!
Haetaan tuotteita...
Teosta "Food and culture" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.
Samankaltaiset tuotteet
Haetaan...
Tiedot
Kustantaja/julkaisija
Routledge
Sidosasu
ISBN
0415521033
9780415521031
Tuoteryhmät
Ei tiedossa
Kieli
englanti
Alkuperäinen nimi
-
Esittely
s:819:"The classic bookthat helped to define and legitimize the field of food and culture studies is now available, with major revisions, in a specially affordable e-book version (978-0-203-07975-1).ee The third edition includes 40 original essays and reprints of previously published classics under 5 Sections: FOUNDATIONS, HEGEMONY AND DIFFERENCE, CONSUMPTION AND EMBODIMENT, FOOD AND GLOBALIZATION, and CHALLENGING, CONTESTING, AND TRANSFORMING THE FOOD SYSTEM. 17 of the 40 articles included are either, new to this edition, rewritten by their original authors, or edited by Counihan and van Esterik.ee A bank of test items applicable to each article in the book is available to instructors interested in selecting this edition for course use. Simply send an e.mail to the publisher at textbooksonline@taylorandfrancis.com";
Aiheet
ruokakulttuuri
ruoka
kulutussosiologia
kulttuurisosiologia
ravitsemuskäyttäytyminen
ruokatottumukset
ruokailu
syöminen
kulttuurit
kulutuskulttuuri
kulttuurin muutos
uskonnollinen käyttäytyminen
paasto
ruumiillisuus
naiseus
mieheys
kauneusihanteet
ruoanvalmistus
syömishäiriöt
anoreksia
antropologia
sateenkaariperheet
diabetes
lihavuus
elintarviketuotanto
ruokavalmisteet
pikaruoat
imetys
muuntogeeniset elintarvikkeet
elintarvikepolitiikka
elintarviketalous
nälänhätä
elintarvikeapu
eriarvoisuus
kansalaistoiminta
Food.
Social aspects.
Food habits.
food culture
meals
cookery
industrial food
taste
food production
food consumption
food industry
food system
obesity
eating disorders
fasting
breastfeeding
fast food
slow food
hunger
inequality
food aid
food justice movements
Social Science