Cheese problems solved

P. L. H. McSweeney

Kirjasarja: Woodhead Publishing in food science, technology and nutrition

Cheese problems solved tuotekuva
Suurenna kuva

Tuote ei saatavilla

Cheese problems solved

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Tuotteita ei saatavilla

Teosta "Cheese problems solved" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Tuotteita ei löytynyt. Voit selailla kirjailijan teoksia klikkaamalla kirjailijan nimeä tai etsi muita kirjoja hakukoneemme avulla.

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

CRC Press ; Woodhead

Sidosasu

ISBN

1845690605

9781845690601

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

englanti

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Woodhead Publishing in food science, technology and nutrition

Esittely

s:1446:"Cheese is a unique food product which requires a significant amount of scientific knowledge to be produced successfully. However, due to the many, complex and interrelated changes which occur during cheese manufacture and ripening, it is still not possible to guarantee the production of premium quality cheese. Written by an international team of renowned contributors, Cheese problems solved provides responses to over 200 of the most frequently asked questions about cheese and the cheese-making process, in a unique and practical question-and-answer format. Opening chapters concentrate on queries regarding the preparation of cheese milk, the conversion of milk to curd, the ripening process, pathogens, cheese analysis and nutritional aspects of cheese amongst other issues. The latter half of the book discusses particular types of cheeses such as Cheddar, Grana-type cheeses, Mozzarella, Dutch-type, Swiss and Blue cheeses, to name but a few. Edited by a leading expert and with contributions from specialists within the field, Cheese problems solved is an essential reference and problem solving manual for professionals and trainees in the cheese industry. Provides responses to over 200 of the most frequently asked questions about cheese and the cheese-making process An essential reference and problem solving manual for professionals and trainees in the cheese industry Benefit from the knowledge of leading specialists in the field";

Tuote-ehdotukset

Ehdotukset perustuvat esitetyn tuotteen tekijään, tuoteryhmään tai aiheisiin.

Kirja-arvostelut teoksesta Cheese problems solved

Tälle teokselle ei ole vielä kirjoitettu yhtään arvostelua. Haluatko kirjoittaa ensimmäisen arvostelun?

Kirjoita oma kirja-arvostelusi